Kompletan proces

Proces proizvodnje kompletan

Izrada nameštaja po meri je sasvim drugačije iskustvo i za klijenta i za proizvođača, u odnosu na kupovinu gotovog komadnog nameštaja. U nameštaju po meri, praktično ne postoje ograničinja prilikom kupovine, jer je sve dostupno: individualni dizajn, raznovrsnost materijala i boja, uklapanje prema Vašem prostoru, funkcionalnost - prilagođavanje sopstvenim potrebama i naravno ergonomičnost bez koje nećemo dobiti lagodno korišćenje nameštaja, pogotovo kuhinja. Sve ove, veoma važne stvari za današnji način i stil života, zajedno sa nama, možete ostvariti u Blagojevem nasledniku kroz izradu nameštaja baš po Vašoj meri.

Kompletan proces od ideje do montaže nameštaja se može završiti kod nas. Sve počinje sa idejom, a idealna mesta za ideje su naši saloni nameštaja po meri. Tu, dakle počinje proces stvaranja Vašeg proizvoda. Sa našim dizajnerima pravite prve korake u sklapaju ideje. Nakon toga kreće se u realizaciju, a prva operacije je merenje, tj. uzimanje mera prostora i instalacija kod Vas. Takođe to vreme se koristi da se bliže upoznamo, kako bi smo mogli da realizujemo kompletnu ideju po Vašoj meri. Sledeća faza je dizajniranje i projektovanje nameštaja, gde se pored ispunjenja Vaših želja, upravo radi na funkcionalnosti i ergonomičnosti nameštaja.

Posle usvajanja projekta sa vaše strane, pristupa se proizvodnji i izradi nameštaja. Rok izrade nameštaja po meri je uobičajenih 30 dana, jer je to optimalna rok za izradu kvalitetnog nameštaja. Tokom celog procesa proizvodnje prate se detalji u izradi, kako nam ništa ne bi promaklo. Stručni zaposleni na savremenim mašinama polako sklapaju svaki element projekta spajajući i kompletirajući ceo projekat. Nakon izrade i kontrole kvaliteta prelazi se na pakovanje nameštaja i pripreme za isporuku.

Isporuka i montaža nameštaja traju najčešće 1-3 dana u zavisnosti od obima projekta i komada nameštaja koji se montiraju. Najzahtevnija je kuhinja koja po pravilu zahteva minimum dva dana montaže. Naši monteri su profesionalci, stručni i ljubazni sa željom da brzo i tačno obave svoj posao. Nama je montaža veoma važan proces jer je to ogledalo naše kuće.

To je naš kompletan proces koji sprovodimo i unarpeđujemo već godinama.

Merenje 72_5-ideja.png 72_6-projektovanje.png 72_1-secenje.png 72_3-transport.png 72_4-montaza.png
Merenje Idejna rešenja Projektovanje i modeliranje Proizvodnja Transport Montaža i servis
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija