Zašto kvalitet?

Kvalitetne kuhinje

Kroz sve godine, u kojima se bavimo proizvodnjom nameštaja, nismo odstupili od kvaliteta izrade nameštaja, kao i od kvaliteta materijala od kojih pravimo nameštaj po meri.

Takođe smo sve ove godine radili na stvaranju kvalitetnih zaposlenih koji će svojom stručnošću dati maksimalan kvalitet elementima nameštaja.

Nismo odstupili od kvaliteta svojih proizvoda ni kada se smanjivao obim posla, kako bi smo uvek mogli da, sa sigurnošću prodajemo i pravimo nameštaj, bez opasnosti od loših projekata i proizvoda.

Ono što je i najbitnije, verujemo u naše proizvode i zahvaljujući takvoj politici kvaliteta imamo klijente koji se sa zadovoljstvom vraćaju kod nas kako bi nastavili sa opremanjem svoji životnih prostora, a to je svakako dokaz kvaliteta i poveranja koje na takva način stvaramo sa klijentima.

Zato smo u Blagojevom nasledniku svi podređeni onome što stvaramo i zato duboko verujemo u kvalitet onogo što proizvodimo.

Kao velika nagrada i satisfakcija našoj posvećenosti izrade nameštaja po meri, nakon 10. godina učešća na beograskom sajmu, osvojili smo i "Zlatan ključ" za dizajn, funkcionalnost i kvalitet izrade kuhinje od medijapana, kao i za kompletan nastup na toj manifestacji.

Diploma za kvalitet namestaja

 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija