Dizajn

Svi želimo da nam kuhinja bude lepa, da bude u trendu i da bude opremljena kvalitetnim aparatima. Na sreću danas su kuhinje mnogo više od toga.

Zato je neophodno da dizajner razume i funkcionalnost i ergonomiju. Jednostavno razgovarajte sa našim dizajnerima i otkrite im vaše potrebe i želje. Danas možete napraviti kuhinju potpuno prilagođenu vašem individualnom stilu i načinu života.

Dizajn kuhinja, uopšte nameštaja, u potpunosti prati trendove iz auto i IT industrije, kao i iz mode. Ako želite biti u trendu nećete pogrešiti ukoliko pogledate koja boja kola je u trendu, ili koliko različitih vrsta materijala je u kolima, ili da li su farovi zaobljeni ili ravni i tako u nedogled. Danas su u trednu "boje", od bele preko sivih varijacija, pa do jarkih boja ciklame. Drvni dekori, koji imitiraju teksturu drveta se više koriste za detalje. Dizajn i trendovi se menjaju svake godine, a Vi vašu kuhinju pravite za duži period i neophodno je da obezbedite uživanje i zadovoljstvo u godinama koje dolaze. Tu na scenu stupaju druga dva važna aspekta: funkcionalnost i ergonomija.

 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija