Apartmani po meri

 

Odnedavno smo u naš proizvodni asortiman opremanja nameštajem po meri uveli i kompletno opremanje apartmana po želji kupca.

Apartman

Tapacirani nameštaj izuzetnog kvaliteta i funkcionalnosti, modernog dizajna u kombinaciji sa tv komodom i stočićem izuzetnog dizajna od furniranog oraha učinicće vas dnevni boravak pravim mestom za opuštanje. Ogledala na zidu daju poseban pečat elegantnosti u apartmanu.

Karakteristika kupatilskog nameštaja je otpornost na vlagu pa se koristi medijapan gde ne postoje ograničenja u obliku i bojama i gde se mogućnosti dizajna znatno povećavaju.Radi potpunijeg efekta rađeno je u kombinaciji bež medijapana i orahovog furnira.

Kuhinja je veoma modernog dizajna i funkcionalnosti u kombinaciji orahovog furnira i bež medijapana visokog sjaja sa otvaranjem "bez ručki". Opremljena je najsavremenijim okovom i tehnikom što svakodnevno korišćenje pretvara u zadovoljstvo.

Trpezarijski sto, veoma interesantnog i nesvakidašnjeg oblika, napravljen je od furniranog oraha sa foteljama modernog dizajna po visokim standardima nasih kupaca.

Spavaća soba sa Francuskim krevetom izuzetne udobnosti omogući će Vam pravi odmor uz police i plakare u kombinaciji furnir-orah i medijapan.

 
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija