Showroom kuhinja

 • Kuhinja „Nora“

  Kuhinja „Nora“

  Kuhinja „Nora“ - pravi spoj retro i modernog stila
 • Kuhinja „Mia“

  Kuhinja „Mia“

  Kuhinja „Mia“ evocira autenticnost i ljubav prema tradiciji.
 • Kuhinja „Valerija“

  Kuhinja „Valerija“

  Kuhinja „Valerija“ - pravi spoj retro i modernog stila
 • Kuhinja "Ten"

  Kuhinja "Ten"

  U dizajnerskom pogledu je dosta smela, jer je jedan deo kuhinje ostao u sirovom materijalu (samo lakiran) i to je bio pun pogodak. Što se tiče ispunjavanja kriterijuma u pogledu funkcionalnosti i ergonomije, kuhinja Ten je pravi pokazatelj ispunjenja tih zahteva.
 • Kuhinja "Donna"

  Kuhinja "Donna"

  U dizajnerskom pogledu je dosta smela, jer je koriscena konbinacija vrlo jakih boja. Za ovakvu izradu namestaja po meri je potrebna velika paznja pri pripremi medijapana za farbanje u visokom sjaju.
 • Kuhinja "Xenija"

  Kuhinja "Xenija"

  Kuhinja "XENIjA" - Za još veći osećaj elegancije pločice su zamenjene kaljenim staklom. Posebnu eleganciju daje i otvaranje na dodir, bez ručki i led osvetljenje. Pult omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora i daje osećaj dodatne svežine vašem domu.
 • Kuhinja "Denis"

  Kuhinja "Denis"

  Kuhinja "Denis" nije standarno rešenje ali takvo maksimalno ispunjava zahteve klijenaa. Uradjena je u kombinaciji crno-beli medijapan i furnirani medijapan. Veoma je prostorna i svaki element ima svoju funkciju.
 • Kuhinja "Jelena"

  Kuhinja "Jelena"

  Kuhinja "Jelena" je na prvi pogled veoma moderna i raskošna. Kombinacija belog medijapana i crne radne ploče daje posebnu eleganciju vašem domu. Osvetljena je led sijalicama koje daju posebnu car staklenim policama vaših kuhinjskih elemenata. Otvaranje je na dodir, bez ručki sto će celokupnoj kuhinji dati posebnu svežinu.
 • Kuhinja "Clara"

  Kuhinja "Clara"

  Kuhinja "Clara" nije standardno rešenje, ali ponekad je dobro odstupiti od pravila. Prilagođena je posebnom prosoru i kao takva maksimalno je ispunila zahteve klijenta. Opremljena je savremenim okovom i tehnikom što svakodnevno korišćenje pretvara u zadovoljstvo.
 • Kuhinja "EMMA"

  Kuhinja "EMMA"

  Kuhinja "EMMA" je izuzetno elegantna kuhinja, za osecaj savrsenstva i raskosi u vasem domu. Moderan dizajn u kombinaciji sa elegantnim otvaranjem na dodir, bez rucki. Prava kuhinja koja ce vam u ves prostor uneti jednostavnost i prijatnu svezinu.
 • Kuhinja "Lucy"

  Kuhinja "Lucy"

  Kuhinja "LUCY" - daje osećaj raskoši i savršenstva u vašem domu. Izuzetno moderan dizajn bez upodrebe ručki otvara se na dodir. Osvetljena je modernim led sijalicama koje osvetljavaju staklo na zidu sto je izuzetno prakticno idejno rešenje. To je kuhinja koja ce u vaš dom uneti prijatnu svežinu uz maksimalnu jednostavnost.
 • Kuhinja "Woodline"

  Kuhinja "Woodline"

  Kuhinja "woodline" nije standarno rešenje ali takvo maksimalno ispunjava zahteve klijenata jer je prilagođena posebnom prostoru. Opremljena je savremenim okovom, modernom tehnikom i kvarcnom pločom koja daje poseban pečat i svakodnevno korišćenje pretvara u zadovoljstvo.
 • Kuhinja "Sara"

  Kuhinja "Sara"

  Kuhinja "Sara" je pravi izbor za ljubitelje svetlog enterijera. Napravljena je od belog medijapana u kombinaciji sa radnom plocom koje je od svetlog mermera.Otvaranje je na dodir,bez rucki. Ostrvo je veoma pratkticno. Moze sluziti i kao trpezarijski sto ali i kao mesto za spremanje. Unosi osecaj elegancije i svetlinu u vas dom.
 • Kuhinja "Bella"

  Kuhinja "Bella"

  Kuhinja "Bella" je pravi izbor za ljubitelje svetlijeg enterijera, jer je napravljena od belog medijapana i kvarcne ploče svetlog dezena.Otvaranje elemenata je modernog dizajna,bez ručki, na dodir.
 • Kuhinja "Olivera"

  Kuhinja "Olivera"

  Kuhinja "Olivera" izuzetnoje je modernog dizajna. Urađena je od medijapana u kombinaiji belo-braon visokog sjaja. Veoma je prostrana, a u sklopu kuhinje je i plakar koji je uklopljen tako da se postojeći prostor maksimalno iskoristi.
 • Kuhinja "Praktična žena"
 • Kuhinja "Mikael"

  Kuhinja "Mikael"

  Kuhinja "Mikael" je odlicno dizajnirana kuhinja po Evropskim standardima koja je ispunila visoke zahteve naseg klijenta.Kombinacija belog i sivog medijapana visokog sjaja sa odvojenim ostrvom daje posebni pecat vasem zivotnom prostoru.
 • Kuhinja „Marija“

  Kuhinja „Marija“

  Kuhinja „Marija“ može se upotrebiti kao drugo ime za kuhinju XXI veka. Minimalistički dizajn, sa svedenim linijama, čini je idealnom za moderno opremljene domove.
 • Kuhinja "Potel"

  Kuhinja "Potel"

  Kuhinja Potel je odlično dizajnirana po visokim Evopskim standardima i kao takva ispunila je visoke zahteve našeg klijenta iz Francuske. Kombinacija belog i plavog medijapana visokog sjaja i furniranog hrasta daće vašem životnom prostoru poseban pečat.
 • Kuhinja „Amelia“

  Kuhinja „Amelia“

  Kuhinja „Amelia“ može se upotrebiti kao drugo ime za kuhinju XXI veka. Minimalistički dizajn, sa svedenim linijama, čini je idealnom za moderno opremljene domove.
 • Kuhinja "Glossy"

  Kuhinja "Glossy"

  Kuhinja "Glosy" je vrhunski dizajnirana kuhinja i ispunila je sve zahteve našeg klijenta. Frontovi su ofarbani u belo i tamno smeđu boju sa izrazito visokim sjajem, tako da se možete ogledati u njoj. Trendovska kombinacija ovih dveju boja daje moderan izgled ovoj kuhinji.
 • Kuhinja "Elegance"

  Kuhinja "Elegance"

  Kuhinja "Elegance" je tip "L" kuhinje sa ostrvom za kuvanje. Izuzetno zahtevna, izrađena od medijapana sa mermernom radnom pločom.
 • Kuhinja "Line"

  Kuhinja "Line"

  Kuhinja "Line" je tip kuhinje ravna ili u "liniji". Izrađena je od medijapana na čijom površini su izvučene linije (kanelure). Ofarbana je u visoki sjaj u kombinaciji belo, tamno smeđe sa dodatkom aluminijumskih frontova.
 • Kuhinja "Glass"

  Kuhinja "Glass"

  Kuhinja "Glass" se odlikuje staklenom površinom između gornjih i donjih elemenata, kao i dodatni stolom, čija je gornja površina staklo u boji. Kuhinja je po tip "L" sa pravilnim rasporedom zona korišćenja. U donjim elementima su fioke sa opremom, a gornji su opremljeni usporavajućim podizačima.
 • Kuhinja "Black"

  Kuhinja "Black"

  Kuhinja "Black" nije standardno rešenje, ali ponekad je dobro odstupiti od pravila. Prilagođena je posebnom prosoru i kao takva maksimalno je ispunila zahteve klijenta. Izrađena je od medijapana oafrbanog u crno visoki sjaj. U sredini ima ostvrvo za kuvanje i praktično se može koristiti sa obe strane.
 • Kuhinja "Compact bronze"

  Kuhinja "Compact bronze"

  Smelo izdizajnirana sa bronzom kao udarnim dekorom koji izgleda staro i kombinacijom sa najsavremenijim materijalom - compact pločama, rasvetom u detaljima i kompletno funkcionalnim okovom, sa zonama korišćenja i savršenim rešenjem za "mrtvi" ugao, svrstava ovu kuhinju u sam vrh.
 • Kuhinja "Kontrast"

  Kuhinja "Kontrast"

  Kuhinja "Kontrast" je tip ravne kuhinje i najčešće se kod nas izrađuje. Izrađena je od univera austrijskog prozvođača Kaindl, a odlikuje je miran drvni dekor i to u svojoj svetloj i tamnoj varijanti. Pločice na zidu takođe prate ovaj trend i dobro su se uklopile.
 • Kuhinja "Corner"

  Kuhinja "Corner"

  Kuhinja "Corner" je tip ugaone ili "L" kuhinje. Specifičnost se ogleda u tome što je zona kuhinje oostavljena u ugao i time jeprostor maksimalno iskorišćen. Prostor u kome je kuhinja montirana je vrlo svetao, tako da crna boa dolazi do izražaja.
 • Kuhinja "Hacijenda"

  Kuhinja "Hacijenda"

  Uvek je pravi izazov u manjim prostorima obezbediti dovoljno prostora za korišćenje, a sa druge strane skladnosti i funkcionalnost u dizajnu. Pravilan raspored, drvni dekor bele boje sa primesama smeđih tonova, bar šank sa sedenjem svrstavaju ovu kuhinju u top rešenje za ovakve prostore.
 • Kuhinja "Whitish"

  Kuhinja "Whitish"

  Kuhinja "Whitish" je tip ravne prostrane kuhinje, sa svim zonam korišćenja. Izrađena je od najkvalitetnije belog univera "Kaindl" sa kombinacijom ramova sa staklom. Mermerna radna površina i podgradna sudopera daju poseban "šmek" ovoj kuhinji.
 • Kuhinja "Kvadrant"

  Kuhinja "Kvadrant"

  Naizgled laka, ali za montažu vrlo teška, kuhinja "Kvadrant" je bila posebni izazov. Izrađena od univera, teška za uklapanje, ali naši monteri su je doterali do savršenstva. Neobična u izgledu, kao osnovno tip "L" kuhinje, ali sa veoma zahtevnim dodatkom oko stuba.
 • Kuhinja "Maslina"

  Kuhinja "Maslina"

  Kuhinja "Corner" je tip ugaone ili "L" kuhinje. Specifičnost se ogleda u tome što je zona kuhinje postavljena u ugao i time je prostor maksimalno iskorišćen.
 • Kuhinja „Bianca“

  Kuhinja „Bianca“

  uhinja „Bianca“ može se upotrebiti kao drugo ime za kuhinju XXI veka. Minimalistički dizajn, sa svedenim linijama, čini je idealnom za moderno opremljene domove.
 • Kuhinja „Eleonora“

  Kuhinja „Eleonora“

  Kuhinja Eleonora
 • Kuhinja "Twist"

  Kuhinja "Twist"

  Napraviti rustičnu kuhinju nije lako, ali mi smo se potrudili da pravim izborom frontova stvori
 • Kuhinja "Yellow"

  Kuhinja "Yellow"

  Kuhinja "Yellow" je svojom zagasitom žutom bojom, staramodnim izgledom ramova, rasvetom i pogotovo rustičnim izgledom ručica, dala pravi duh ranijeh vremena.
 • Kuhinja "Rusty"

  Kuhinja "Rusty"

  Kuhinja "Rusty" je klasična rustična kuhinja izrađena od drvnog dekora na kojem se vidi trag vremena. Frontovi su izrađeni od medijapana i presvučeni su specijalnim folijama. Kompletna kuhinja izgleda starinski, a ručice upotpunjavaju taj efekat.
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija