Kuhinja "Ten"

Kuhinje po meri- Moderna kuhinja Ten

Na našu kuhinju Ten smo veoma ponosni i ona je plod dugogodišnjeg iskustva. Za nju smo dobili Zlatan ključ na beogradskom sajmu nameštaja i to na desetogodišnjicu izlazaka na ovu manifestaciju.

U dizajnerskom pogledu je dosta smela, jer je jedan deo kuhinje ostao u sirovom materijalu (samo lakiran) i to je bio pun pogodak. Što se tiče ispunjavanja kriterijuma u pogledu funkcionalnosti i ergonomije, kuhinja Ten je pravi pokazatelj ispunjenja tih zahteva.

Kuhinja po tipu je ravna, izrađena od medijapana ofarbanog u krem boju. U donjim elementima je opremljena nečujnim fiokama sa sporim zatvaranjem nemačkog proizvođača  "Hettich", sa kompletnom opremom za fioke. Ovako opremljena kuhinja obezbeđuje funkcionalnost, pristupačnost i lakoću korišćenja. Sve fioke se izvlače do kraja, tako da je ergonomija u potpunosti zadovoljena, tj. nema nepotrebnog saginjanja i zavlačenja, nego je sve pristupačno - na dohvat ruke.

Gornji elementi su opremljeni sa nečujnim i takođe "usporenim" otvaranjem i zatvaranjem, a za to su nam poslužili podizni sistemi "Aventos", austrijskog proizvođača okova "Blum".

Kompletna kuhinja je bez ručica, jer su frontovi od medijapana tako izrađeni da imitiraju ručicu za otvaranje.

Poverenje za ugradnu tehnku smo poklonli porizvođaču "Eurolux"

 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija