Spavaca Soba

Spavaca soba

Kao i kod kuhinja, za izradu spavaće sobe sa kliznim plakarom, neophodne je izmeriti vaš prostor, kako bismo mogli napraviti nameštaj po meri.

U izradi spavaćih soba rukodimo se činjenicom da nam je svima potreban odmor. Korišćenje kvalitetnih materijala u izradi kreveta, savetovanje u izboru podloga i dušeka za krevet, kao i pravilnim rasporedom elemenata spavaće sobe, doprinosimo da se stvarno možete opustiti i odmoriti.

Sastavni deo spavaće sobe je svakako i plakar ili garderober ili američki plakar (izdvojena prostorija). Kod izrade plakara neophodno je dobro isplanirati unutrašnjost, kako bi ste na minimum prostora, stavili maksimum stvari. Pravilnom unutrašnjom organizacijom, uz pomoć savremenih okova za nameštaj možete sve prilagoditi svojim potrebama i obezbediti pristupačnost svim stvarma sa lakoćom. Kad na tako uređenu unutrašnjost plakara dodate naša klizna vrata, izrađena uz pomoć nečujnih okova za klizna vrata nemačkog proizvođača i od različitih tipova mateijala (staklo, ogledalo, mdf i drugo), dobijate savršenu celinu za odmor i opuštanje.

 

124_01_thm_spavaca_soba_glavna.jpg  124_02_thm_spavaca_soba.jpg  124_03_thm_klizni_plakari.jpg 124_02_thm_spavaca_soba.jpg 124_02_thm_spavaca_soba.jpg 124_01_thm_spavaca_soba_glavna.jpg 124_01_thm_spavaca_soba_glavna.jpg
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija