Nameštaj po meri

 • Spavaće sobe i (klizni) plakari

  Kao i kod kuhinja, za izradu spavaće sobe sa kliznim plakarom, neophodne je izmeriti vaš prostor, kako bismo mogli napraviti nameštaj po meri.

  U izradi spavaćih soba rukodimo se činjenicom da nam je svima potreban odmor. Korišćenje kvalitetnih materijala u izradi kreveta, savetovanje u izboru podloga i dušeka za krevet, kao i pravilnim rasporedom elemenata spavaće sobe, doprinosimo da se stvarno možete opustiti i odmoriti.

  Sastavni deo spavaće sobe je svakako i plakar ili garderober ili američki plakar (izdvojena prostorija). Kod izrade plakara neophodno je dobro isplanirati unutrašnjost, kako bi ste na minimum prostora, stavili maksimum stvari. Pravilnom unutrašnjom organizacijom, uz pomoć savremenih okova za nameštaj možete sve prilagoditi svojim potrebama i obezbediti pristupačnost svim stvarma sa lakoćom. Kad na tako uređenu unutrašnjost plakara dodate naša klizna vrata, izrađena uz pomoć nečujnih okova za klizna vrata nemačkog proizvođača i od različitih tipova mateijala (staklo, ogledalo, mdf i drugo), dobijate savršenu celinu za odmor i opuštanje.

   

 • Dečije sobe

  Sa najvećom pažnjom pristupamo izradi nameštaja po meri za najmlađe. To je ujedno i najlepši trenutak kada uspemo da ispunimo želje najmlađih i oni nam to pokažu.

  Neretko dozvolimo mališanima da sami izaberu boje koje žele da imaju u svojoj sobi (nagovorimo roditelje da ih puste da biraju), a najčešće to ispadne odlično i uvek drugačije. Tome doprinosi i činjenica da smo za najmlađe obezbedili široku paletu boja koje nanosimo na materijal mdf. Izbor ovog materijala za dečije sobe je izuzetno važan, jer dozvoljava da se ivice stolova, kreveta i drugih komada nameštaja u dečijoj sobi, zaoble. Time  se praktično isključuje mogućnosti povređivanja.

  Takođe vodimo računa o ergonomiji i načinu korišćenja nameštaja uz savete za pravilan izbor stolica, dušeka, mesta na kojem stoji sto za učenje i slično.

  Jednostavno, izrada dečijih soba je naše najveće zadovoljstvo.

 • Dnevne sobe

  Prostorija u kojoj živimo, često je spojena sa kuhinjom i trpezarijom, a svakako je mesto razonode i okupljanja porodice. Dnevna soba je veliki izazov za dizajnera, jer mora da obezbedi jednostavnost u dizajnu i skladnost sa jedne strane, a sa druge strane udobnost i dovoljno prostora za uživanje. Takođe, danas je i tehnologija u dnevnoj sobi, što podrazumeva mogućnost da se tu postave kompletni aparati koje svakodnedno koristimo (tv, dvd, sonyplay, muzička linija, kompjuter).

  Ukoliko je sve spojeno sa kuhinjom i trpezarijom, zadatak je još teži.

  Merenje prostora i ucrtavanje utičnica je poželjno, kako bi izbegli eventualne probleme prilikom montaže nameštaja.

   

 • Kupatila

  Glavna karakteristika nameštaja za kupatila je da mora biti otporan na vlagu. Zato se u izradi kupatilskog nameštaja koristi materijal medijapan (mdf). Zahvaljujući toj činjenici, mogućnosti izgleda i dizajna nameštaje se znatno povećavaju, jer praktično nema ograničenja u obliku i bojama.

  Pošto se radi o malim prostorima, naš zadatak je da napravimo izuzetno funkcionalne elemente nameštaja u koje možete odložiti sve što Vam je neophodno. Naravno, sastavni deo svakog kupatila je i lavabo i ogledalo,kao i rasveta. Sve ovo, možete kompletno završiti kod nas i dobiti kupatilo baš po Vašoj meri.

 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija