Dnevne sobe

Prostorija u kojoj živimo, često je spojena sa kuhinjom i trpezarijom, a svakako je mesto razonode i okupljanja porodice. Dnevna soba je veliki izazov za dizajnera, jer mora da obezbedi jednostavnost u dizajnu i skladnost sa jedne strane, a sa druge strane udobnost i dovoljno prostora za uživanje. Takođe, danas je i tehnologija u dnevnoj sobi, što podrazumeva mogućnost da se tu postave kompletni aparati koje svakodnedno koristimo (tv, dvd, sonyplay, muzička linija, kompjuter).

Ukoliko je sve spojeno sa kuhinjom i trpezarijom, zadatak je još teži.

Merenje prostora i ucrtavanje utičnica je poželjno, kako bi izbegli eventualne probleme prilikom montaže nameštaja.

 

 • Dnevna soba II
 • Dnevna soba IV

  Dnevna soba IV

  Dnevna soba od braon medijapana daće vašem radnom prostoru pečat poput ormara za biblioteku. Stilski i dizajnerski odlično je ukljopljen u prostor, ali je takodje i maksimalno iskorišćen svaki ugao sobe. Moderno izrađen od najkvalitetnijeg maerijala u boji tipičnoj za bibliotekarnik. Radni sto od istog materijala upotpunjuje utisak.
 • Dnevna soba V

  Dnevna soba V

  Veliki izazov za dizajnera jer mora da obezbedi jednostavnost u dizajnu i skladnost sa jedne strane, a sa druge udobnost. Ova dnevna soba pleni lepotom i svetlošću na prvi pogled i bez lažne skromnosti oduzima dah. Napravljena od belog medijapana u kombinaciji sa staklenim površinama i led osvetljenjem daće vašsem domu pečat. Mnoštvo polica može biti iskorišćeno za razne namene i najmoderniju tehniku.
 • Dnevna soba VI

  Dnevna soba VI

  Dnevna soba napravljena od belog medijapana koja uključuje TV komodu sa policama idealno je rešenje za vaš dnevni boravak. Sliku kompletnog utiska daje stočić koji je odlučno dizajniran visokog sjaja, a pored toga ima i foto tapet odličnog dezena koji ce oplemeniti vas dnevni prostor i učiniti ga prijatnim za opuštanje i okupljanje porodice.
 • Dnevna soba VII
 • Dnevna soba VIII

  Dnevna soba VIII

  Dnevna soba najmodernijeg dizajna u kembinaciji belog medijapana i furniranog hrasta dace vasem ziotnom prostoru posebnu eleganciju i otmenost.
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija