Zašto kvalitet?

Kvalitetne kuhinje

Kroz sve godine, u kojima se bavimo proizvodnjom nameštaja, nismo odstupili od kvaliteta izrade nameštaja, kao i od kvaliteta materijala od kojih pravimo nameštaj po meri.

Takođe smo sve ove godine radili na stvaranju kvalitetnih zaposlenih koji će svojom stručnošću dati maksimalan kvalitet elementima nameštaja.

Nismo odstupili od kvaliteta svojih proizvoda ni kada se smanjivao obim posla, kako bi smo uvek mogli da, sa sigurnošću prodajemo i pravimo nameštaj, bez opasnosti od loših projekata i proizvoda.

Ono što je i najbitnije, verujemo u naše proizvode i zahvaljujući takvoj politici kvaliteta imamo klijente koji se sa zadovoljstvom vraćaju kod nas kako bi nastavili sa opremanjem svoji životnih prostora, a to je svakako dokaz kvaliteta i poveranja koje na takva način stvaramo sa klijentima.

Zato smo u Blagojevom nasledniku svi podređeni onome što stvaramo i zato duboko verujemo u kvalitet onogo što proizvodimo.

Kao velika nagrada i satisfakcija našoj posvećenosti izrade nameštaja po meri, nakon 10. godina učešća na beograskom sajmu, osvojili smo i "Zlatan ključ" za dizajn, funkcionalnost i kvalitet izrade kuhinje od medijapana, kao i za kompletan nastup na toj manifestacji.

Diploma za kvalitet namestaja

Kompletan proces

Proces proizvodnje kompletan

Izrada nameštaja po meri je sasvim drugačije iskustvo i za klijenta i za proizvođača, u odnosu na kupovinu gotovog komadnog nameštaja. U nameštaju po meri, praktično ne postoje ograničinja prilikom kupovine, jer je sve dostupno: individualni dizajn, raznovrsnost materijala i boja, uklapanje prema Vašem prostoru, funkcionalnost - prilagođavanje sopstvenim potrebama i naravno ergonomičnost bez koje nećemo dobiti lagodno korišćenje nameštaja, pogotovo kuhinja. Sve ove, veoma važne stvari za današnji način i stil života, zajedno sa nama, možete ostvariti u Blagojevem nasledniku kroz izradu nameštaja baš po Vašoj meri.

Kompletan proces od ideje do montaže nameštaja se može završiti kod nas. Sve počinje sa idejom, a idealna mesta za ideje su naši saloni nameštaja po meri. Tu, dakle počinje proces stvaranja Vašeg proizvoda. Sa našim dizajnerima pravite prve korake u sklapaju ideje. Nakon toga kreće se u realizaciju, a prva operacije je merenje, tj. uzimanje mera prostora i instalacija kod Vas. Takođe to vreme se koristi da se bliže upoznamo, kako bi smo mogli da realizujemo kompletnu ideju po Vašoj meri. Sledeća faza je dizajniranje i projektovanje nameštaja, gde se pored ispunjenja Vaših želja, upravo radi na funkcionalnosti i ergonomičnosti nameštaja.

Posle usvajanja projekta sa vaše strane, pristupa se proizvodnji i izradi nameštaja. Rok izrade nameštaja po meri je uobičajenih 30 dana, jer je to optimalna rok za izradu kvalitetnog nameštaja. Tokom celog procesa proizvodnje prate se detalji u izradi, kako nam ništa ne bi promaklo. Stručni zaposleni na savremenim mašinama polako sklapaju svaki element projekta spajajući i kompletirajući ceo projekat. Nakon izrade i kontrole kvaliteta prelazi se na pakovanje nameštaja i pripreme za isporuku.

Isporuka i montaža nameštaja traju najčešće 1-3 dana u zavisnosti od obima projekta i komada nameštaja koji se montiraju. Najzahtevnija je kuhinja koja po pravilu zahteva minimum dva dana montaže. Naši monteri su profesionalci, stručni i ljubazni sa željom da brzo i tačno obave svoj posao. Nama je montaža veoma važan proces jer je to ogledalo naše kuće.

To je naš kompletan proces koji sprovodimo i unarpeđujemo već godinama.

Merenje 72_5-ideja.png 72_6-projektovanje.png 72_1-secenje.png 72_3-transport.png 72_4-montaza.png
Merenje Idejna rešenja Projektovanje i modeliranje Proizvodnja Transport Montaža i servis

Materijali i brendovi

Vrhunske ploce

U našoj proizvodnji nameštaja koriste se različiti materijali, počev od prirodnog drveta (masiv), preko furniranog i farbanog medijapana, pa sve do univera sa abs trakom. Svaka vrsta ovih materijala ima svoje mesto u nameštaju i detaljima, kao i posebnu vrednost kod dizajna i izgleda. Da bi ovi materijali bili pretvoreni u proizvod, neophodni su okovi za nameštaj, Tokom godina rada opredelili smo se za najkvalitetnije okove za nameštaj. Uz sve ovo dodajemo i aluminijum, inox, za izradu raznih delova nameštaja, "kerrock" i druge radne površine, kao i kompletnu rasvetu i kupovinu ugradne tehike za kuhinje.

Kroz nakupljeno iskustvo, uspeli smo da isfiltriramo samo najbolje proizvođače materijala koje mi koristimo u našoj proizvodnji. Izdvojićemo neke od njih: Pločasti materiji - univeri - koristimo najbolje svetske proizvođače univera Kaindl  i Egger, oba iz Austrije. Kod okova za nameštaj je bilo najteže odlučiti kojem proizvođaču se prikloniti, ali smo se mi vodili nemačkom preciznošću, pa smo izabrali Hettich okove i austrijskom kompletnošću pa smo izabrali Blum okove za nameštaj.

Aspiratori Faber Staklo Sarke Blum Sudopere

Zaposleni i infrastruktura

Najviše smo ponosni na naše zaposlene. Osnovu firme čine zaposleni koji su tu dugi niz godina, tako da smo veoma uigran tim koji zadatke izvršava na vreme. Redovno ulažemo u naše zaposlene kroz edukacije na novim proizvodima i mašinama. Infrastruktura, bez koje ne bi mogli, je obnovljena pre dve godine, tako da su mašine kompjuterizovane i mogu da odgovore na većinu zahteva u današnjoj proizvodnji nameštaja po meri.
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija