FAQ

Koliko košta dužni metar kuhinje?

Kod proizvodnje kuhinja po meri, može se dati samo okvirna cena za dužni metar kuhinje, ili u odnosu na neke osnovne vrste materijaal koje se koriste.

Naše kuhinje su gotova rešenja za dati prostor uz ispunjenje Vaši potreba i želja i cena se odnosi na kompletan proizvod.

Gde možemo da pogledamo Vaše proizvode?

Najbolje mesto za to su naša dva salona u Beogradu i Mladenovcu

Da li izlazite na merenje prostora?

U devedeeset posto slučajeva izlazimo na merenje, jer smatramo da je to preduslov za dobar i rpavi nameštaj po meri. Izuzetak je komadni nameštakj, dok je za kuhunje praktično obavaze. Takođe to vreme koristimo i da se upoznavamo sa Vašim potrebamo i željama, da Vam predložimo neka rešenja i pokažemo materijale. Merenje je pravi početak.

Da li montirate nameštaj?

Montaža nameštaja je sastavni deo kompletnog procesa proizvodnje nameštaja po meri.

Da li je moguće kupiti ugradnu tehniku zajedno sa kuhinjom i da li je priključujete (instalirate)?

U našoj ponudu imamo nekoliko proizvođača ugradne tehnike i možete je kupiti kod nas, a mi ćemo je isporučiti i ugraditi u kuhinju. Povezivanje instalacija sa tehnikom ne radimo, a razlog je da tehniku mora da poveže ovlašćeni serviser, jer u protivnom ne važi garancija.

Da li imate akcijske prodaje?

U toku jedne godine imamo četiri tematska meseca u kojima pravimo i organizujemo akcijske prodaje, a više o tome potražite na linku Akcijska prodaja

Da li imate servis za popravke?

Da, naše ekipe možete pozvati da zakažete servis, ukoliko se nešto oštetilo na nameštaju i ova usluga je besplatna u okviru dvogodišnje garancije i uslova.

Da li opremate poslovne prostore?

Da, kako radne prostorije, tako i restorane, butike, prodavnice i tome slično.

Da li izrađujete i sobna vrata?

Da, proizvodimo i sobna vrata i ona su takoše deo naše konceptualne ponude nameštaja po meri i time možemo savršeno uklopiti dizajn enterijera.

 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija