Klasične kuhinje - Classic

 • Kuhinja "Kontrast"

  Kuhinja "Kontrast"

  Kuhinja "Kontrast" je tip ravne kuhinje i najčešće se kod nas izrađuje. Izrađena je od univera austrijskog prozvođača Kaindl, a odlikuje je miran drvni dekor i to u svojoj svetloj i tamnoj varijanti. Pločice na zidu takođe prate ovaj trend i dobro su se uklopile.
 • Kuhinja "Corner"

  Kuhinja "Corner"

  Kuhinja "Corner" je tip ugaone ili "L" kuhinje. Specifičnost se ogleda u tome što je zona kuhinje oostavljena u ugao i time jeprostor maksimalno iskorišćen. Prostor u kome je kuhinja montirana je vrlo svetao, tako da crna boa dolazi do izražaja.
 • Kuhinja "Hacijenda"

  Kuhinja "Hacijenda"

  Uvek je pravi izazov u manjim prostorima obezbediti dovoljno prostora za korišćenje, a sa druge strane skladnosti i funkcionalnost u dizajnu. Pravilan raspored, drvni dekor bele boje sa primesama smeđih tonova, bar šank sa sedenjem svrstavaju ovu kuhinju u top rešenje za ovakve prostore.
 • Kuhinja "Whitish"

  Kuhinja "Whitish"

  Kuhinja "Whitish" je tip ravne prostrane kuhinje, sa svim zonam korišćenja. Izrađena je od najkvalitetnije belog univera "Kaindl" sa kombinacijom ramova sa staklom. Mermerna radna površina i podgradna sudopera daju poseban "šmek" ovoj kuhinji.
 • Kuhinja "Kvadrant"

  Kuhinja "Kvadrant"

  Naizgled laka, ali za montažu vrlo teška, kuhinja "Kvadrant" je bila posebni izazov. Izrađena od univera, teška za uklapanje, ali naši monteri su je doterali do savršenstva. Neobična u izgledu, kao osnovno tip "L" kuhinje, ali sa veoma zahtevnim dodatkom oko stuba.
 • Kuhinja "Maslina"

  Kuhinja "Maslina"

  Kuhinja "Corner" je tip ugaone ili "L" kuhinje. Specifičnost se ogleda u tome što je zona kuhinje postavljena u ugao i time je prostor maksimalno iskorišćen.
 • Kuhinja „Eleonora“

  Kuhinja „Eleonora“

  Kuhinja Eleonora
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija